tag:blogger.com,1999:blog-2032246700765631507.post7497223041189946796..comments2022-03-02T12:56:49.357+02:00Comments on Vanduo: VanduoAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/18438669192712055954noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2032246700765631507.post-27173584145052342742010-03-07T20:15:20.512+02:002010-03-07T20:15:20.512+02:00Manau kiekvienas gali rinktis tai ką jis laiko &qu...Manau kiekvienas gali rinktis tai ką jis laiko "nepievomis", beje vanduo geriamas, ne valgio metu: http://vanduolt.blogspot.com/2007/11/kaip-gerti-vanden.html <br />Be abejo organizmui reikalinga pusiausvyra, vien šarminė terpė , lygiai taip pat kaip ir rūgštis - pražūtinga, todėl ir kalbame apie pusiausvyra 7,43phAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18438669192712055954noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2032246700765631507.post-88888691837901951382010-03-06T12:08:45.553+02:002010-03-06T12:08:45.553+02:00Cia tokios pievos parasytos, kad ne tas zodis
visu...Cia tokios pievos parasytos, kad ne tas zodis<br />visu pirma distiliuoto vandens pH yra 7 (cia gal maiso truputi su ore palaikytu vandeniu, tada maziausiai jo ph butu 5,5)<br />visu antra kraujas yra buferis, jo pH numusti labai sunku, tam, kad islaikytu toki pH, musu kraujas naudoja RUGSTI H2CO3 ir druska kurios liekana HCO3 (gaunama is tos pacios rugsties) taigi mums reikalinga ta rugstis, kuri gaunama su vandeniu palaikytu ore...<br />Visu trecia musu skrandis gali virskinti maista tik tam tikroje rugstineje terpeje, todel jei mes gersime sarmus, tai pH tenais kils ir skrandzio rugstis negales virskinti maisto, todel privales skirti daugiau rugsciu, todel mes privalesime dazniau ir daugiau valgyti<br />taigi neverta gerti to koralinio vandens, nes cia tik akiu dumimas.<br />P.S. Mano kompiuterye nera lietuvisko srifto..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2032246700765631507.post-28129493142418884762009-09-03T23:29:37.624+02:002009-09-03T23:29:37.624+02:00Aciu, puikus straipsnis!Aciu, puikus straipsnis!Anonymousnoreply@blogger.com